Am chiar mai bine de o lună de când folosesc aplicația de audiobooks Voxa. Când mi-am creat contul am folosit un cod de reducere de 30% și pentru primele 3 luni plătesc 33 lei pe lună. După cele 3 luni, prețul abonamentului Voxa va fi de 48 lei pe lună. Desigur am mai folosit și cele 7 zile de cont gratuit în care am urmărit atent dacă merită sau nu să continui cu abonamentul.
Păreri despre abonamentul Voxa
În ultimii ani am mai ascultat câteva cărți în format audio, dar niciuna nu a fost în română. Așa că am fost sceptic la început cu abonamentul Voxa, pentru că acum, nu pot să spun mare lucru despre cărțile pe care le-am ascultat în trecut.
Acum sunt la a treia carte de când folosesc aplicația de audiobooks Voxa și pot la orice oră să vorbesc despre aceste cărți. Nu spun că aplicația de audiobooks Voxa este specială și numai cu această aplicație pot reține cărțile pe care le ascult. Spun doar că față de cum ascultam înainte, de data asta chiar rămân cu ceva.
Ce consider eu că face diferența acum, nu am avut înainte și anume actori sau persoane specializate care să știe cum să citească o carte.
Prețul abonamentului Voxa poate părea mare. Dar dacă stai să te gândești cât costă unele cărți în librării, că majoritatea sar de 50 lei și timpul petrecut citind vs ascultând, eu ies mult în câștig. Dacă în o lună și jumătate am ascultat două cărți de peste 10 ore fiecare și un rezumat la altă carte de aproape o oră, iar la a treia carte (care și aceasta are peste 10 ore), sunt la jumate, pot să zic cu lejeritate că descopăr mai multe lucruri ascultând decât reușeam înainte să o fac citind.
Abonează-te pentru a rămâne la curent cu cele mai noi articole
Păreri despre Voxa
Au atât e-book-uri cât și audiobook-uri, în română, dar și în engleză. Cea mai recentă carte pe care am ascultat-o este Inventează și visează de Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Cartea a apărut la început de 2022. Au cărți e-book și audiobook din toate categoriile posibile. Dezvoltare personală, business, literatură, pentru copii, biografii, romance, young adult, fantasy și sf, thriller și mistere, dar și multe altele.
Cred că am văzut cărți de la cel puțin 15 edituri românești. Au rubrici precum top 10 noutăți și top cele mai căutate. Dacă cineva este în pană de idei, sunt sigur că numai aceste cărți te pot ține ocupat o vreme.
Îmi place că atunci când intru pe o carte, văd autorul, naratorul și editura. Pot da click pe oricare dintre aceste 3 opțiuni și caut cărți. Spre exemplu am căutat cărți de la editura Humanitas, Litera, Trei, Bookzone, dar mai pot și de la restul editurilor.
Sau mai pot selecta pe Gabriel Liiceanu și îi găsesc cărțile pe care le citește. Am multe posibilități după care pot să-mi filtrez cărțile. Mai există și un fel de tag-uri pe care pot da click și descopăr cărți din acea categorie.
Singurul minus pe care îl scot în evidență, așa cum bine a specificat un prieten – eu nu rămân cu acele cărți. Amazon prin audible și poate alte servicii, îți oferă pe bază de abonament 1 sau 2 credit. De acel credit îmi aleg una sau doua cărți pe lună. Dacă vreau mai multe, plătesc. Dar în final eu rămân cu acele cărți, pe viață.
Altfel, abonamentul Voxa poate fi privit ca abonamentul al Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video sau Disney+. Plătești și te uiți la cât vrei, dar nu deții acel bun. Vă puteți face abonament de aici pe Voxa.
barbu a zis
Am facut abonament voxa pentru fiul meu
Luna trecuta mi-au extras de 3(trei )ori in decurs de o saptamana bani din cont(de fiecare data cate 48 ron(pe 17,18 si 23 septembrie).Ce sa vezi:in luna otombrie au retras deja 48 ron,desi suntem in 2 octombrie
pana la urma pretul este de 48 ron pe luna sau 48 ron ori de cate ori doresc dumnealor?
:(((
bogdan a zis
Cu siguranta trebuie sa fie vorba de o eroare la mijloc. Ai incercat sa-i contactezi prin mail si sa le explici?