În weekend am fost în vizită pe la Diana și Cosmin. Ca de obicei am comandat și de mâncare. Însă de data asta nu am mai fost surprins că abordam cu toții meniul cu mâncare vegetariană. Bine, toți mai puțin Cosmin. Iar la final s-a văzut și diferența că el a mâncat cu carne. Ce a fost amuzant și trebuie menționat este că toți am mâncat Trio Veggie de la Taksim, iar noi, băieții ne-am mai adăugat extra și câte o porție cu cartofi prăjiți.
Ce conține meniul Trio Veggie de la Taksim
Vei vedea și în poza de mai jos cum au venit toate frumos ambalate, dar am să le descriu pe fiecare. Poate și tu vrei să comanzi pentru prima data un Trio Veggie de la Taksim și spre deosebire de mine nu vrei să te bazezi pe recomandările prietenilor când îți spun că este o mâncare foarte bună.
Falafel (chiftelele) sunt făcute din: năut, pătrunjel, ceapă, usturoi, pesmet, chimion, sare și piper.
Hummus (sosul care ocupă cea mai mare parte din tavă). Este făcut din năut, tahină, chimion, usturoi, zeamă de lămâie, piper și sare.
Salata Tabouleh este făcută cu pătrunjel, lămâie, mentă, ceapă roșie și roșii.
Și lipia pe care inițial nu am vrut să o mănânc, pentru că rareori există o mâncare la prânz pe care să o mănânc cu pâine, dar prietenii mi-au făcut poftă și am cedat. Bine am făcut pentru că a fost o lipie foarte bună.
![](https://i0.wp.com/ccbogdan.ro/wp-content/uploads/2021/04/am-mancat-trio-veggie-taksim-mancare-vegetariana.jpg?resize=512%2C384&ssl=1)
Prima mea impresie după ce am mâncat Trio Veggie de la Taksim
Deși m-am lăsat dus de val și m-am bazat exclusiv pe recomandările Elenei și ale prietenilor, tot am avut ceva rețineri când m-am văzut cu tava în fața. Dacă weekendul trecut când am mâncat prima mea mâncare 100% vegetariană și mai exact, primul burger vegetarian, eram mai liniștit pentru că știam că doar carnea este diferită.
Însă acum experiența a fost diferită. Nici hummus nu prea am consumat, iar salatele le prefer cu ceva mai multe roșii, ceapă, castraveți, niște ardei roșu și poate chiar o salată verde. Acum am mâncat niște crudități, dar foarte bine aromate și condimentate. Deși scrie că salata tabouleh conține roșii, eu îți spun că are doar urme de roșii. Dar știm cu toții că gusturile sunt diferite.
Chiftelele falafel au avut un gust…diferit, dar nu rău, iar în combinație cu hummusul aș putea spune acum că îmi lipsește și aș mai vrea.
Nu spun că am să-mi fac un stil de viață din asta, dar nici că nu. Momentan îmi place tot ce am mâncat vegetarian, deși am comandat de la 2 magazine diferite. Am să mai testez ocazional meniuri cu mâncare vegetariană și, cine știe, poate chiar îmi voi face un obicei. Gen 1-2 zile pe săptămână cu mâncare vegetariană.
Ce a fost diferit acum și data trecută
Am scris și la experiența mea cu burgerul vegetarian că nu m-am mai simțit așa plin după ce am mâncat, iar acum vin cu aceeași experiență. Eram sătul, dar nu mă simțeam plin sau greu.
Iar Cosmin, care a mers pe tradițional și a ales un kebab cu carne, după ce a mâncat a început să caște și să spună că ar merge un somn acum. Exact asta simt și eu de multe ori după ce mănânc acasă la prânz. Însă acum am observat că doar el simțea nevoia de somn, noi, pentru că mâncasem fără carne, nu simțeam nevoia de somn.
Pe Elena am terorizat-o cu somnul de prânz pe care îl fac din când în când. Însă este suficient de des cât să mă facă acum să văd diferențele într-o masă cu carne și una fără.
Prețul pentru acest meniu Trio Veggie de la Taksim a fost de 20 lei, redus de la 25 lei. Mâncarea a fost comandată prin Glovo și a venit în mai puțin de 1 oră.
![](https://i0.wp.com/ccbogdan.ro/wp-content/uploads/2021/04/mancare-vegetariana-meniu-trio-veggie-combo-cartofi-prajiti-sos-ketchup-dulce-taksim.jpg?resize=384%2C512&ssl=1)
Lasă un răspuns