Știți cum se spune realizezi importanța unui obiect numai atunci când nu-l ai. Cam așa a fost și pentru mine. Conduc destul de mult atât în oraș cât și la drum lung și după mulți ani am ajuns la concluzia că aceste 5 accesorii auto pentru mașină sunt foarte bine venite să le ai la îndemână.
Redresor auto portabil
De fiecare dată când am avut nevoie de curent să pornesc o mașină am avut norocul de a fi în oraș și am apelat ușor la cineva. Nu vreau să mă gândesc la o situație în care cel mai apropiat ajutor este la câteva ore distanță. Pentru ce? Ocupă spațiu puțin, iar banii se pot amortiza în timp.
Acest redresor portabil are o capacitate de 2.500A, 22.000 mAh și poate porni motoare de mașini, ATV-uri, motociclete, mașini de tuns gazonul și multe altele. Cam orice motor de până la 8.0 L. Rezistă la temperaturi de până la -40 grade Celsius și vă puteți încărca inclusiv telefonul.
Coș de gunoi auto
Am observat că majoritatea obișnuiesc să-și transforme drept coș de gunoi torpedoul, buzunarele laterale din uși sau chiar aruncate direct pe preș. Mai are rost să zic cât de urât este? Pe urmă mai este vorba și de miros.
Un astfel de coș de gunoi pentru mașină este foarte bun, util și poate rezolva și problema mirosului. Plus că se spală ușor.
Sacoșă reutilizabilă
Eu țin în mașină pungi ceva mai mari, dar nu am probleme cu spațiul în portbagaj. Însă, pentru cine are probleme cu spațiul, acest gen de sacoșă pliabilă este alegerea perfectă. Se face mică, dar la nevoie devine mare. Să zicem 2-3 astfel de sacoșe sunt suficiente. Una în fiecare loc: mașină, geantă și acasă. O să vedeți câți bani economisiți în felul acesta.
Ochelari de soare
Eu nu cred că mai pot să conduc fără ochelari de soare. Am un singur toc cu mai multe lentile cu magnet, pentru port și ochelari de vedere. Însă pentru cine nu poartă ochelari de vedere, dar folosește ochelarii de soare, atunci trebuie să aveți mai multe perechi la îndemână. Nu se știe niciodată când se strică una sau uitați să-i mai lăsați în mașină.
Acești ochelari de soare au protecție UV400, lentilele sunt polarizate și mai primiți o cutie anti șoc. Review-urile par convingătoare, plus că arată foarte bine.
Trusă de prim ajutor
Problema multor șoferi este că uită să mai verifice valabilitatea trusei de prim ajutor și credeți-mă că acesta este ultimul lucru pe care vreți să-l aflați fix atunci când aveți nevoie. Nu costă mult, este compactă, chiar și impermeabilă. Nu mai are rost să vă detaliez toate probleme pe care le puteți avea dacă nu tratați la timp chiar și o rană superficială.
Îți recomand și:
Cât de sigure sunt telefoanele noastre?
Frica după explozia pagere-lor: suntem în pericol? Recentul incident din Liban, unde pagerele utilizate de Hezbollah au explodat, a declanșat un val de îngrijorare globală. Oamenii se întreabă dacă nu cumva telefoanele noastre mobile ar putea deveni, la rândul lor, arme ascunse, activate la o simplă comandă de la distanță. Având în vedere cât de…
Astenia de toamnă – motive, simptome și soluții pentru a o combate
Astenia de toamnă este o stare de oboseală fizică și psihică pe care mulți oameni o experimentează odată cu venirea toamnei. Deși nu toată lumea este afectată, cei care trec prin această stare pot simți o scădere a energiei, lipsa motivației și chiar o ușoară stare de tristețe. Acest articol își propune să explice motivele…
Continue Reading Astenia de toamnă – motive, simptome și soluții pentru a o combate
Tot ce trebuie să știi despre lansarea iPhone 16, AirPods 4 și altele
Cel mai recent eveniment Apple „Glowtime” de aseară a introdus un nou val de inovație prin lansarea mai multor dispozitive noi, inclusiv linia iPhone 16, Apple Watch Series 10, AirPods 4, Apple Intelligence și multe altele. Acest eveniment a cimentat accentul Apple pe inteligența artificială, experiența utilizatorului și actualizările de performanță pe toate dispozitivele sale,…
Continue Reading Tot ce trebuie să știi despre lansarea iPhone 16, AirPods 4 și altele
Ce este anxietatea și cum o gestionăm. Ghid complet pentru înțelegerea și combaterea acestei stări
Anxietatea este o problemă comună în societatea modernă, afectând milioane de oameni din întreaga lume. Deși este o reacție naturală la stres, pentru unii, aceasta poate deveni copleșitoare și poate interfera semnificativ cu viața de zi cu zi. În acest articol, vom explora în profunzime ce este anxietatea, cum se manifestă și, cel mai important,…
Reparare, reutilizare, reciclare. Viitorul produselor electronice din Europa
Începând cu anul 2026, Uniunea Europeană va implementa o nouă reglementare care impune ca toate produsele electronice introduse pe piață să fie concepute astfel încât să poată fi reparate, reutilizate și reciclate cu ușurință. Această măsură are scopul de a prelungi durata de viață a echipamentelor electrice, reducând astfel impactul lor asupra mediului și contribuind…
Continue Reading Reparare, reutilizare, reciclare. Viitorul produselor electronice din Europa
Dragostea la început: un foc intens, dar nu totdeauna stabil
La începutul unei relații, totul pare perfect. Fiecare gest mic al partenerului tău pare adorabil, iar diferențele dintre voi sunt văzute mai degrabă ca farmec, nu ca obstacole. Această perioadă este cunoscută ca faza de „lună de miere” și este marcată de o intensitate emoțională care pare de neclintit. Însă, acest foc intens de la…
Continue Reading Dragostea la început: un foc intens, dar nu totdeauna stabil
Lasă un răspuns